Sibrecht Spijkstra 


De opleiding tot fysiotherapeut heb ik in 1988 afgerond. Na mijn studie heb ik veel ervaring  opgedaan door "waarnemingen" in zowel kleine solopraktijken als in grotere praktijken rondom in Friesland. 


In 1992 ben ik in Heerenveen gaan werken als algemeen fysiotherapeut. Via een post HBO-opleiding heb ik de opleiding tot oedeemfysiotherapeut (2003) gevolgd. Omdat ik hierdoor steeds meer oncologiepatiënten in de praktijk zag ben ik me gaan specialiseren tot oncologiefysiotherapeut. In 2011 was ik de eerste geregistreerde oncologiefysiotherapeut in Friesland! 


Mijn droom om toch een eigen praktijk te beginnen begon steeds meer omlijnde vormen te krijgen en in maart 2018 zijn de deuren open  gegaan van Fysio Liifs. In 2023 is het aanbod binnen Fysio Liifs uitgebreid en dit heeft een subtiele naamswijziging opgeleverd:


Logo Fysio Liifs Fysiotherapie + Leefstijl


De naam Liifs komt voort uit 'Liif'; wat in het Fries/Frysk lijf/lichaam betekent. Dit lichaam functioneert door de klachten en/of alle behandelingen of medicijnen vaak niet meer zoals voorheen. Samen met jou wil ik aan de slag gaan om het 'Liif' weer beter te helpen functioneren, de klachten te verminderen en de kwaliteit van je dagelijkse  activiteiten, je werk– of sportleven te verbeteren!Kom in contact


Ik heb mijn eigen leefstijl drastisch veranderd en ben daardoor 50 kilo afgevallen en vol energie! Om binnen mijn praktijk mensen met leefstijl-, voedingsadviezen en/of supplementen te kunnen begeleiden naar een gezondere leefstijl, heb ik de opleiding tot leefstijlcoach, ketogeen therapeut en orthomoleculair therapeut gevolgd en kan ik je als (ervarings)deskundige bij je leefstijltraject begeleiden.
Wil je een afspraak maken voor fysiotherapie of een leefstijltraject volgen of heb je vraag over je klacht of probleem? Neem gerust contact met me op of maak een afspraak. Onder het genot van een kop koffie of thee kunnen we bespreken wat ik voor jou kan betekenen.Sibrecht SpijkstraIk heet je van harte welkom bij Fysio Liifs!


 Sibrecht Spijkstra