NIEUWS


Maart 2024

De nieuwe praktijkfolder is klaar!

Bekijk de nieuwe praktijkfolder hier. Met informatie over alle specialisaties van Fysio Liifs, locaties en openingstijden in een helder overzicht. Je kunt deze folder ophalen op beide locaties of downloaden, dubbelzijdig printen op A4 en daarna 2x vouwen (wikkelvouw). Februari 2024

Fysio Liifs in de media!

Leuk interview in de Rondom Vandaag over de leefstijltrajecten welke te volgen zijn bij Fysio Liifs. Januari 2024

Nieuwe bewegwijzering bedrijven Wiardaplantage 1, Leeuwarden

Nieuwe huisstijl voor aanduiding van alle bedrijven die gevestigd zijn aan de Wiardaplantage 1, zowel buiten als binnen in het pand. Fysio Liifs is gevestigd op de eerste etage. 

December 2023


Fysio Liifs is tijdens de beide Kerstdagen en Nieuwjaarsdag gesloten. Vanaf 2 januari 2024 bent u weer van harte welkom. Op 27, 28 en 29 december is de praktijk alleen via WhatsApp op 06-18 33 43 51 bereikbaar.November 2023
Vernieuwde website online!
Lancering van de vernieuwde website Fysio Liifs, Fysiotherapie + Leefstijl. Met gepaste trots is nu de vernieuwde huisstijl ook op website te zien en eindelijk gelanceerd met een nieuwe 'look & feel'. Tevens is dit ook de lancering van de nieuwe diensten: de leefstijltrajecten Liifs-START en Liifs-PLUS met de Food Shop Safari en de orthomoleculaire consulten binnen 'Leefstijl'. Neem gerust een kijkje op de vernieuwde website!


 Juli 2023
GESLAAGD!!!
Sibrecht heeft zowel haar paper en examen met mooie cijfers afgerond en is geslaagd voor de opleiding Orthomoleculaire therapie en voedingsleer bij de SOE (Stichting Orthomoleculaire Educatie) en mag zich orthomoleculair therapeut noemen.


 Januari 2023
Opname De Keto Podcast
In De Keto Podcast met Louisette Blikkenhorst van Ketogeen Instituut Nederland vertelt Sibrecht haar verhaal 'hoe ze in één jaar tijd 50 kilo afviel'.
Sibrecht heeft in 2022 bij Ketogeen Instituut Nederland ook de opleiding tot ketogeen therapeut gevolgd.